Monday, August 8, 2022

"People cry, not because they're weak.It's because they 've been strong for too long"

Φράση που φαίνεται να έχει πει ο Johnny Depp, και παραθέτω εδώ λόγω και των πρόσφατων προσωπικών του προβλημάτων και γεγονότων που απασχόλησαν τη δημοσιότητα με τη δίκη του με την πρώην γυναίκα του, και γεγονός αποτελεί ότι δικαιώθηκε με χρηματική αποζημίωση!

Αλλά όποιος κερδίζει στα λεφτά, χάνει στην αγάπη λένε...

 

Με παρακίνησε επίσης το γεγονός της απώλειας ενός σημαντικού ανθρώπου του Δ. Σιμόπουλου που εκλαΐκευσε για χάρη όλων μας, την αστροφυσική. Σχετική αναφορά μου σε τρεις αναρτήσεις μου, τον 8/2020, τον 9/2021 και τον 10/2021 με τίτλους: 

-Counting stars...

-Αnd dreams hang in air, Gulls in the sky and in my blue eye...,

-I brought you daffodils in a pretty string... αντίστοιχα.

Σε σχετική του συνέντευξη στις 28/12/2017  στον Γιάννη Πανταζόπουλο και στο LIFO απάντησε αξιοθαύμαστα σε πολλές ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων:


— Τι θεωρείτε σημαντικό στη ζωή;

Τη φιλία και την αγάπη.

 

κάπως έτσι μου θύμισε και αυτό το παιδικό βιβλιαράκι...

 

 Ότι κι αν τολμήσουμε να σχολιάσουμε ή να σκεφτούμε ομοιάζει λίγο μπροστά στο μεγαλείο του σύμπαντος και αναπολούμε μόνο στιγμές που μας χαρίζουν τα γραπτά κείμενα του και ατενίζουμε το βλέμμα μας στον έναστρο ουρανό, τον πιο φωτεινό τα καλοκαίρια και το πιο ζωντανό στις αναμνήσεις μας !


Να έχετε όμορφο Καλοκαίρι, με Υγεία, Χαρές και Ελπίδα ότι η επόμενη μέρα σε όλες τις ανθρώπινες διαστάσεις μέτρησης του χρόνου θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη!!!



3 comments:

Chara Diana said...

Thank you!

Γνωρίζω την αναφορά σε διαθέσιμο σύνδεσμο... Απλά ήθελα να τονίσω τους τίτλους τους, να αφήσω τη χαρά της αναζήτησής τους στον αναγνώστη (υπάρχει δεξιά το search this blog..) και γι' αυτό το λόγο δεν τα μετέτρεψα σε links (εκτός από το τελευταίο!). Θα με ρωτήσετε γιατί να βάζω σε κόπο τους αναγνώστες να ψάχνουν προηγούμενες εγγραφές? Και έχετε απόλυτο δίκιο, ειδικά στην social media-κη εποχή που ζούμε! Όλα έχουν τα #links τους!.
Σπεύδω να το διορθώσω...

Ευχαριστώ για το σχόλιο! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...

aeipote said...

Καλησπέρα Χαρά,

Υγίαινε

Καλό ξημέρωμα.

Chara Diana said...

Σας ευχαριστώ πολύ!
Επίσης, καλή μας αντάμωση!